Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonki z fetą i szpinakiem
Pierś kurxczaka naciąć, tworząc kieszonkę, w którą włożyć masę szpinakowo-serową.
Panierową c w mące, jajku i bułce, smażyć na oleju na złoty kolor.
pierś z kurczaka | 4 szt |
szpinak świeży lub mrożony | 200 g |
ser feta | 100 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
pieprz | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka pszenna | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: