Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowa babka majonezowa
Kroki postępowania
Obie mąki przesypać do miski. Dodać do nich brązowy cukier, cukier waniliowy, sól i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać.
mąka tortowa | 1 szklanka |
mąka ziemniaczna | 1/2 szklanki |
brązowy cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 32 g |
sól | 1 szczypta |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
banan | 1 sztuka |
jajko | 4 sztuki |
majonez | 2/3 szklanki |
kakao | 1 czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: