Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 59: Grillowana polędwica wieprzowa z serem oscypek i boczkiem
Kroki postępowania
Wszystkie składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią mięso,
polędwica wieprzowa | 4x200 g |
boczek | 8 plastrów |
oscypek | 200 g |
śliwki suszone | 8 szt. |
olej rzepakowy | |
pieczarki marynowane |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
Musztarda rosyjska Prymat | |
miód gryczany | |
Przyprawa do karkówki klasyczna Prymat | 1 opakowanie przyprawy |
Party Dip Barbecue Prymat | 1 opakowanie |
woda | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 6 łyżek |
pietruszka | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: