Składniki:
zakwas żytni | 30 dag |
mąka żytnia | 80 dag |
woda letnia | 80 dag |
otręby żytnie | 20 dag |
żurawina | 10 dag |
zioła | 3 dag czarnuszki |
słonecznik łuskany | 15 dag |
mak | 7 dag |
sól | 2 łyżeczki |
tłuszcz do formy | |
sezam | 2 łyżeczki |
zakwas żytni | 30 dag |
mąka żytnia | 80 dag |
woda letnia | 80 dag |
otręby żytnie | 20 dag |
żurawina | 10 dag |
zioła | 3 dag czarnuszki |
słonecznik łuskany | 15 dag |
mak | 7 dag |
sól | 2 łyżeczki |
tłuszcz do formy | |
sezam | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: