Przepis i sposób przygotowania na: sernik z musem brzoskiwniowym
Kroki postępowania
sernik piekę w początkowej temp.160 stopni 20 minut ,potem zwiększam do 180 stopni 40 minut ,po godzinie wyłączam i zostawiam w piekarniku
SMACZNEGO !!!!!!!!!!!!!
ser | 1 kg |
jajko | . . |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
brzoskwinie w puszce | |
galaretka brzoskwiniowa | |
wiórki kokosowe |
herbatniki | 1 opak. |
dżem | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: