Składniki:
karkówka wieprzowa | 2 kg |
podgardle surowe | 1/2 kg |
czosnek ząbki | 6-9 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka (wg uznania) |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżka (wg uznania) |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
karkówka wieprzowa | 2 kg |
podgardle surowe | 1/2 kg |
czosnek ząbki | 6-9 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka (wg uznania) |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżka (wg uznania) |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: