Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka warzywna a'la leczo
Kroki postępowania
Pieczarki umyć, pokroić w kawałki, wrzucić do rondla, przesmażyć i odparować.
cebula | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
boczek parzony | 200 g |
kiełbasa śląska | 4 szt |
pieczarki | 200 g |
papryka czerwona | 2 szt |
cukinia | 2 szt |
pomidor | 7 szt |
kukurydza | 0,5 puszki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
suszone pomidory z czosnkiem | 1lyzeczka i bazylia |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 lyzeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 duża szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 lyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: