Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w piwnym cieście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Morszczuk w piwnym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-piwnym-ciescie1-2.jpg)
![Krok 2 - Morszczuk w piwnym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-piwnym-ciescie2-2.jpg)
![Krok 3 - Morszczuk w piwnym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-piwnym-ciescie3-2.jpg)
![Krok 4 - Morszczuk w piwnym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-piwnym-ciescie4-2.jpg)
![Krok 5 - Morszczuk w piwnym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-piwnym-ciescie5-2.jpg)
piwo | 1 szkl |
mąka tortowa | 1/2 szkl |
sól do smaku | 0 do smaku |
filet z morszczuka | 500 g |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 0 do smaku |
kolendra | 0 do smaku |
mąka | 0 do opruszenia |
olej do smażenia | 1 L |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: