Przepis i sposób przygotowania na: Kantyczka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kantyczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kantyczka13-2.jpg)
![Krok 2 - Kantyczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kantyczka14-2.jpg)
![Krok 3 - Kantyczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kantyczka15-2.jpg)
![Krok 4 - Kantyczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kantyczka16-2.jpg)
![Krok 5 - Kantyczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kantyczka17-2.jpg)
![Krok 6 - Kantyczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kantyczka18-2.jpg)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
margaryna | 1,5 kostki |
jajko | 8 sztuk |
cukier puder | 2 szklanki |
mak | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
biszkopty okrągłe | 2 paczki |
dżem porzeczkowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: