Przepis i sposób przygotowania na: Tort rocznicowy I
Kroki postępowania
blat ciasta
krem
budyń bananowy
blat ciasta
galaretka agrestowa
blat ciasta
krem
budyń bananowy
blat ciasta
jajko | 8 sztuk |
woda | 6 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
mąka | 6 łyżek |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 2 szklanki |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
budyń bananowy | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
woda | 2 szklanki |
czekolada gorzka | 6 kostek |
masło | 250 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: