Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka pieczone z porem i selerem naciowym
Kroki postępowania
Piekarnik nagrzać do 210-230*C
Pozostały sos można zmiksować z miękkimi warzywami, co utworzy razem gęstą zawiesinę.
żeberka wieprzowe | 1,5 kg |
Musztarda sarepska Prymat | 3-4 łyżki |
olej rzepakowy | kilka łyżek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
ziele angielskie | 5 szt. |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
przyprawa uniwersalna | |
por (biała część) | duży kawałek |
seler naciowy | 3-4 łodygi |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: