Przepis i sposób przygotowania na: Zakamuflowany schabowy, czyli zapiekany pod jarzynową kołderką :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
kotlety schabowe | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/3 szt |
ser żółty | 100 g |
oliwa | 1-2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | do panierki |
jajko | 1 szt do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: