Składniki:
cielęcina | 60 dag |
masło | 20 gram |
wywar ze szparagów | 250 ml |
gotowane szparagi | 50 dag |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 4 łyżki |
sól | do smaku |
żółtko jajek | 1 szt |
pietruszka zielona | 4 łyżki |
cielęcina | 60 dag |
masło | 20 gram |
wywar ze szparagów | 250 ml |
gotowane szparagi | 50 dag |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 4 łyżki |
sól | do smaku |
żółtko jajek | 1 szt |
pietruszka zielona | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: