Przepis i sposób przygotowania na: Fale Dunaju
Kroki postępowania
(do suchego patyczka).
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
margaryna | 1 kostka |
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 6 łyżek |
aromat rumowy | klka kropli |
jabłka | 3 sztuki |
masło | 3/4 kostki |
mleko | 0,5 litra |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier wanilinowy |
cukier | 5 łyżek |
kakao | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: