Przepis i sposób przygotowania na: Torcik meksykański
Kroki postępowania
Smacznego!
tortilla | 3 szt |
mięso mielone wołowe | 500 g |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
pieczarki | 400 g |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
ser żółty | 150 g |
fasola czerwona z puszki | 200 g |
Mieszanka: | warzyw na patelnię 250 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
pomidorki cherry | |
natka pietruszki | |
cytryna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: