Przepis i sposób przygotowania na: Strucla makowa
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mak | 1/2 kg |
cukier | 1 szklanka |
miód | 3 łyżki |
mleko | 1 szklanka |
jaja | 3 sztuki |
masło | 1 łyżka |
olejek migdałowy | 1 sztuka |
mąka | 3 szklanki |
mleko ciepłe | 3/4 szklanki |
masło | 3/4 kostki |
jaja | 3 sztuki |
drożdże | 50 g |
cukier | 1/2 szklanki |
olej | 2 łyżki |
sól |
cukier puder | 1 szklanka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
wrzątek | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: