Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa
Kroki postępowania
Doprawić solą i pieprzem. Dodać koperek i natkę pietruszki. Wymieszać.
Odstawić lub nalać do talerza.
bulion warzywny | 2 l. |
ziemniaki | 4-5 szt. |
marchew | 1 szt. |
ogórek kiszony | 3-4 szt. |
warzywa suszone | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 3 kulki |
koperek | 2 łyżki |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
śmietana 12% | 1 łyżka (do zup i sosów) |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: