Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z dziczyzna
Kroki postępowania
Do ziemniaków dodać połowę masła, mleko, gałkę, ugnieść
Podawać z ulubioną surówką.
SMACZNEGO!!!!
ziemniaki młode | 1 kg |
masło | 20 dkg |
mleko 2% | 1/2 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
pomidory | 2 sztuki |
rodzynki | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżka |
estragon | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 3 szczypty |
Papryka ostra mielona Prymat | 4 szczypty |
sól do smaku | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
dziczyzna | 70 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: