Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka warzywna z ziołowymi grzankami
Kroki postępowania
Gdy warzywa będą już w miarę miękkie wstępnie doprawiamy tymiankiem, bazylią, czosnkiem i cynamonem.
cebula czerwona | do smaku |
papryka czerwona | 1 szt |
cukinia | 1 szt |
passata pomidorowa | 500 ml |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | do smaku |
masło klarowane | do smaku |
bagietka | 1 szt |
cynamon Prymat | do smaku |
oregano | do smaku |
tymianek | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
marchew | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: