Składniki:
jajko | 5-6 dużych |
cukier kryształ | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
olej | 3/4 szkl. |
jogurt grecki | 2-3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna typ 650 | 350 g |
jeżyny | 250 g |
gruszki | 3 dojrzałe |
jajko | 5-6 dużych |
cukier kryształ | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
olej | 3/4 szkl. |
jogurt grecki | 2-3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna typ 650 | 350 g |
jeżyny | 250 g |
gruszki | 3 dojrzałe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: