Składniki:
bakłażan | 2 |
papryka czerwona | 1 |
kasza jęczmienna | 50 g |
mozzarella | 200 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ząbki czosnku | 3 |
olej rzepakowy | 2-3 łyżki |
natka pietruszki |
bakłażan | 2 |
papryka czerwona | 1 |
kasza jęczmienna | 50 g |
mozzarella | 200 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ząbki czosnku | 3 |
olej rzepakowy | 2-3 łyżki |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: