Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz po ukraińsku
Kroki postępowania
Gdy ziemniaki będą już lekko miękkie do garnka dodać zawartość obu patelni i całość w dalszym ciągu gotować na wolnym ogniu.
fasola Jaś | 2 szklanka |
buraki | 4 sztuka |
kapusta biała | 1/4 sztuka |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
ziemniaki | 4 sztuka |
cebula | 2 sztuka |
czosnek | 4 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuka |
sok z cytryny | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
boczek wędzony | 150 gram |
olej rzepakowy | 3 łyżka |
majeranek | 2 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: