Przepis i sposób przygotowania na: Flądra zapiekana z warzywami
Kroki postępowania
połówki pomidorków koktajlowych Wstawiam do piekarnika temp 190 stopni na około 30 minut.Posypuje koperkiem przed podaniem.
flądra | 2 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
ziemniaki | 4 sztuki |
pomidorki koktajlowe | 4 sztuki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
majeranek | 1 łyżeczka |
cebula | 1 sztuka |
cytryna | 1/2 sztuki |
koperek | 1 do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: