Przepis i sposób przygotowania na: Chleb z ziarnami bardzo zdrowy, czyli na maślance razowy
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
maślanka | 500 ml |
woda | 5 łyżek |
mąka żytnia typ 720 | 250 g |
mąka pszenna typ 450 | 250 g |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżka |
drożdże świeże | 30 g |
otręby pszenne | 5 łyżek |
słonecznik łuskany | 5 łyżek |
siemię lniane | 5 łyżek |
jajko | 1 szt |
mleko | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: