Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z czarnuszką i marchewką
Kroki postępowania
Całość wymieszać i odstawić do lodówki aby składniki się połączyły.
Podawać do obiadu lub jako przekąskę.
kapusta kiszona | 250 g |
cebula | 1 szt |
marchewka | 2-3 szt |
Czarnuszka nasiona Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2-3 łyżki pokrojonej |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
kminek Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: