Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z sosem żurawinowym
Kroki postępowania
Wątróbkę oczyszczam z błon. Cebule obieram i kroję w piórka.
wątróbka drobiowa | 50 dkg |
cebula biała | 3 sztuki |
jabłko | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
olej do smażenia | 1 do smaku |
natka pietruszki | 1 do smaku |
żurawina | 2/3 szklanki |
pomarańcza | 1 sztuka |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szklanki |
jabłko | 1/2 sztuki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: