Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe z warzywami i mielonym mięsem
Kroki postępowania
Powstały sos wymieszać z łyżką śmietany, przyprawić do smaku pieprzem i solą, przecedzić przez sito.
mięso wołowe bez kości | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 30 dag |
czosnek | 2 ząbki |
przyprawy | 1 łyżka ( do mięsa mielonego) |
cebula | 1 szt |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
dynia | 10-15 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ogórki kiszone | 2 szt |
boczek wędzony | 5-7 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
musztarda | 6-7 łyżeczek |
mąka pszenna | |
oliwa | 2-3 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: