Przepis i sposób przygotowania na: Pita z kurczakiem i sałatką z pekińskiej
Kroki postępowania
Podawać na gorąco.
filet z kurczaka podwójny | 1 sztuka |
oliwa | |
Czosnek suszony Prymat | |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
Kminek mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kapusta pekińska | 1/4 główki |
ogórek | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
pita | 4 sztuki |
frytki | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: