Przepis i sposób przygotowania na: Przepis Dnia V: Ryba w galarecie, odc. 82
Kroki postępowania
Podajemy z tartym chrzanem.
łosoś filet | 1 |
chrzan tarty | |
Koperek suszony Prymat | |
Kurkuma mielona Prymat | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
groszek zielony | 30 g |
koper świeży | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
marchewka | 0,5 sztuki |
jajka przepiórcze | 6 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: