Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z awokado i tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

awokado 1 sztuka
tuńczyk w sosie własnym 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka
brokuł 1/2 sztuka
sól i pieprz 1/2 łyżeczka
skórka z cytryny 1/2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z awokado i tuńczyka

Brokuła gotujemy do miękkości. Lekko blendujemy. Dodajemy pokrojone w kostkę jajko, awokado i doprawiamy przyprawami oraz sokiem z cytryny. Na koniec dodajemy rybę. Mieszamy. Posypujemy drobno posiekaną natką. Podajemy z ulubioną grzanką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 26.03.2016 10:57
smaczna pasta
Franciszek 26.03.2016 01:06
Dobry pomysł
halina17 25.03.2016 20:47
Dobra pasta.
IKrakowianka 25.03.2016 19:57
smaczna pasta
Marta1986 25.03.2016 19:34
pysznosci mniam
Łukasz15 25.03.2016 18:31
Bardzo pyszna
KORAL 25.03.2016 15:51
Smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak