Przepis i sposób przygotowania na: 3 BIT na kakaowych herbatnikach
Kroki postępowania
Na dnie blaszki wykładamy 1/3 herbatników. Na nich wykładamy masę budyniową.
Ciasto wstawiamy ponownie do lodówki do zastygnięcia polewy.
masa kajmakowa | 1 szt |
herbatniki kakaowe | 1 duże op. |
mleko | 500 ml |
budyń waniliowy | 2 szt |
margaryna | 3/4 kostki |
śmietana kremówka | 600 ml |
cukier puder | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
czekolada gorzka | 100 g |
mleko | 50 ml |
masło | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: