Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ziemniaczana ze szparagami i szynką parmeńską
Kroki postępowania
Ziemniaki pokroić w cienkie plasterki i gotować 5 minut w osolonej wodzie. Odcedzić.
Smacznego :)
szparagi zielone | 400 gram |
ziemniaki | 600 gram |
cebula | 1 szt |
szynka parmeńska | 100 gram |
pieczarki | 150 gram |
bazylia świeża | 1 pęczek |
śmietana | 200 ml |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz | |
parmezan | 150 gram |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: