Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona fasolka szparagowa z serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
ser żółty 100 g
sól i pieprz 1 łyżeczka
pomidor 1 szt
olej rzepakowy 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona fasolka szparagowa z serem

Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki. Posypujemy solą i pieprzem oraz skrapiamy olejem. Posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 18 stopni około 20 minut. Świetnie smakuje z pomidorem pokrojonym w kawałki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 15.07.2016 09:50
dobre do zjedzenia
bertpvd 14.07.2016 22:20
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak