Przepis i sposób przygotowania na: Kulebiak z kapustą kwaszoną i pieczarkami.
Kroki postępowania
Kapustę ugotować, odcedzić, wycisnąć
mąka pszenna | 3 szkl |
mleko | 1 szkl |
drożdże | 5 dkg |
olej | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
sól | 1 łyżeczka |
kapusta kiszona | 45 dkg |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
białko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: