Przepis i sposób przygotowania na: Warstwowy deser z płatkami z kaszy jaglanej
Kroki postępowania
Kiwi, płatki jaglane, banan, rozkruszony wafelek, liczi, suszone morele.
Posypujemy migdałami, kandyzowaną skórka z cytryny, dodajemy bitą śmietanę
płatki jaglane | 8 łyżek |
mleko | 500 ml |
brązowy cukier | 1 płaska łyżka |
banan | 2 sztuki |
kiwi | 1 sztuka |
migdały | 1 garść |
liczi | 2 sztuki |
wafelek | 1 sztuka |
śmietana 30% | 100 ml |
owoce kandyzowane | |
morele suszone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: