Składniki:
polędwica z dorsza | 4 filety |
olej do smażenia | 100 ml |
mąka | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
fasola zielona | szerokostrąkowa 500 g |
woda | 3 l |
sól | 3 łyżki |
ziemniaki | 4 szt |
masło | 50 g |
limonka | 1 szt |
polędwica z dorsza | 4 filety |
olej do smażenia | 100 ml |
mąka | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
fasola zielona | szerokostrąkowa 500 g |
woda | 3 l |
sól | 3 łyżki |
ziemniaki | 4 szt |
masło | 50 g |
limonka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: