CHRUPIĄCE KANAPKI NA CIEPŁO

4.5 (192 ocen)

  • 30 min

Kanapki zawsze dobrze się zjadają - te na ciepło tym bardziej.Są świetnym pomysłem na sylwestrowy wieczór.Mało pracy a efekt pyszny

  • 30 min

Składniki:

  • Składniki podstawowe:

    bagietka lub bułki


    Składniki dodatkowe:

    dowolne...

    1. mozzarella, pomidorki koktajlowe (mogą być zwykłe), oregano
    2. mozzarella, szynka parmeńska, rukola
    3. ser żółty, pieczarki, cebula
    4. ser żółty, pomidor, rukola
    5. mozzarella, łosoś
    6. mozzarella, dżem żurawinowy
    7. ser żółty, cebula, jajko na twardo

    itd.
Wystaw ocenę:

4.5 (192 ocen)

Zobacz również:

Kanapki

Chrupiące kanapki na ciepło - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bułkę / bagietkę przekrajam na pół. Na wierzchu układam ser / mozzarellę i dodatkowe składniki (poza dżemami czy konfiturami oraz sałatą które nakładam po upieczeniu).
    Wkładam do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika i zapiekam do rozpuszczenia sera.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować