1.Jajka ubijać z cukrem na parze przez ok 15 min, a następnie dodać do nich kakao, 2 szkl mąki, miód oraz sodę, wszystko wymieszać na gładką masę. Tak powstałą masę przełożyć na stolnicę i dodać resztę mąki. Wyrobić ciasto. Ewentualnie jeśli potrzeba dodać jeszcze mąki.
2.Ciasto podzielić na 7 części i każdą osobno wyłożyć do formy, rozwałkowując bardzo cienko (ok 2-3 mm ! ). Kazde z ciast piec osobno ok 15 min w 170*. (na spód piekarnika najlepiej jest położyć pojemnik z wodą)
3.Każde ciasto po upieczeniu na ok 15 min przyłozyc mokrą ściereczką i deską. Kłaść jedno na drugim i za każdym razem na wierzch kłaść coś cięższego żeby sie nie wyginały.
4.Z podanych składników ugotować budyń i po wystudzeniu utrzeć z margaryną na puszystą masę.
5.Po wystudzeniu każde z ciast lekko posmarować alkoholem i przekładać cienko masą. Wierzch polać polewą czekoladową.
Komentarze