Kleń grilowany

4.47 (164 ocen)

  • 60 min

Ucztowanie przy grillu. Rybka najlepsza prosto z grilla.

  • 60 min

Składniki:

  • 1 kleń
    sok z cytryny
    papryka słodka
    sól.pieprz
    olej
Wystaw ocenę:

4.47 (164 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Dania z ryb Ryba

Kleń grilowany - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Klenia dokładnie oczyścić, umyć. Natrzeć solą, papryką i rozgniecionym pieprzem. Skropić sokiem z cytryny, odstawić do lodówki na 1 godz. Rybę położyć na tacę grilową, grilować na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować