matiasy z porem i zielonym groszkiem w majonezie

4.5 (197 ocen)

smaczna przekąska do pieczywa pszennego, razowego.............SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • filety z matiasa marynowane w oleju 8 sztuk, por (biała część) 1 duża, groszek konserwowy 1 puszka, pieprz czarny mielony 3/4 łyżeczki, sok z cytryny 1 łyżeczka, cukier 1 łyżeczka, majonez tradycyjny 3 łyżki
Wystaw ocenę:

4.5 (197 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Majonez

Matiasy z porem i zielonym groszkiem w majonezie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etap 1. filety matiasa w oleju odsączyć z zalewy i opłukać...........

    pokroić na 1,5 cm kawałki do miski...........

    dodać drobno pokrojoną porę, odsączony z zalewy groszek konserwowy............

    wsypać pieprz mielony, cukier, dać sok z cytryny i majonez...........

    wszystko dobrze wymieszać i na godzinę schować do lodówki
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Śledzie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować