Pasta twarogowa

5 (141 ocen)

  • 15 min

Twarożek idealny do chleba na kanapki. Przepis mam od mamy, która często w ten sposób przygotowywała nam kolację.

  • 15 min

Składniki:

  • - kostka białego sera 200g
    - pół kostki masła 100g
    - pęczek rzodkiewki
    - pół pęczka szczypiorku, lub koperku
    - pół cebuli
    - sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (141 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Pasty

Pasta twarogowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser rozdrabniamy widelcem, dodajemy masło i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Cebulę, rzodkiew, szczypiorek kroimy drobno w kostkę i dokładamy do serka, przyprawiamy, mieszamy i robimy kanapki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować