Pasta jajeczna z zielonym ogórkiem

4.5 (145 ocen)

  • 10 min

Bardzo świeża , pięknie pachnie . Szybka w zrobieniu ,pasuje na każde pieczywo. Wspaniały pomysł na śniadanie w domu, do szkoły i pracy.

  • 10 min

Składniki:

  • 1 ogórek zielony

    8 jajek

    20 dag twarogu

    sól

    1 łyżka majonezu

    pieprz biały
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna z zielonym ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu , studzimy i obieramy. Ścieramy jajka na tarce do warzyw duże oczka. Dodajemy twaróg, lekko mieszamy.
  • 2. Ogórka zielonego dobrze myjemy i także ścieramy na tarce do warzyw duże oczka. Składniki mieszamy , dodajemy majonez, solimy do smaku i doprawiamy pieprzem. Mieszamy i chłodzimy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować