Pasta kanapkowa

0 (0 ocen)

  • 4 min

Jedna z wersji past kanapkowych, które lubimy.

  • 4 min

Składniki:

  • jajka 3 sztuki
    groszek zielony konserwowy 5 łyżeczek
    gotowane mięso z kurczaka 2 łyżki
    majonez 3 łyżki
    chrzan ze słoiczka 3 łyżeczki
    sól i pieprz (do smaku)
    natka pietruszki - drobno posiekana 2 łyżki

Pasta kanapkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Do malaksera/blendera wkładamy: groszek zielony, jajka, mięso, majonez, chrzan i przyprawiamy solą i pieprzem- razem miksujemy na pastę. Posypujemy natką pietruszki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy