Pasta jajeczna z rzodkiewką

4.49 (186 ocen)

Pasta jajeczna z powiewem wiosny w postaci świeżych kolorowych dodatków rzodkiewki i dymki. Lekko ostry smak dodatków świetnie współgra z mało wyrazistym smakiem jajek. Najlepsza z dodatkiem ciepłego pieczywa!

Składniki:

  • 6 jajek
    pęczek rzodkiewki
    łyżeczka musztardy francuskiej
    kilka łyżeczek majonezu
    pół pęczka szczypiorku lub dymki
    sól, pieprz czarny, ostra papryka
Wystaw ocenę:

4.49 (186 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo a następnie studzimy. Rzodkiewkę kroimy w drobniutka kostkę. Szczypiorek drobno szatkujemy. Jajka ugniatamy widelcem. Łączymy ze szczypiorkiem, rzodkiewką, musztardą i majonezem. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować