Surówka z młodej kapusty ze szczypiorkiem i koperkiem

4.5 (162 ocen)

Pyszna !!!

Składniki:

  • 1/2 główki średniej młodej (niezbyt zbitej)kapusty
    2 marchewki
    1 pęczek szczypioru
    kilka gałązek koperku
    olej rzepakowy
    sól morska,pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z młodej kapusty ze szczypiorkiem i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Obraną i opłukaną marchew ścieramy do miski na tarce o dużych oczkach
    Szczypiorek i koperek drobno siekamy.
    Następnie szatkujemy kapustę.
    Dodajemy do marchwi i szczypioru z koprem.Całość polewamy delikatnie olejem, pieprzymy,solimy i mieszamy. Podajemy jako dodatek do obiadu....
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Młoda kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować