Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej soczyste podudzia sa z prodiza, kto nie wierzy, niech sprobuje:)
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20659
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20659
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Składniki
Na patelni najlepiej stalowej rozpuscic tluszcz, wrzucic paleczki -jedni zwa udkiem, drudzy podudziem- posolic z wierzchu, posypac czerwona slodka papryka i tak zrumiec, na zloto.
Przerzucic nasze paleczki z patelni do prodiza. Jesli ktos lubi, moze dodac odrobinke wiorek masla na wierzch, ale niekoniecznie. Wystarczy resztki tluszczu z patelni;) I tak w prodizu niech sie rumienia ok godzine. Mozna w trakcie je przewrocic na druga strone, by rownomiernie sie piekly. Jest to szybki sposob na najsmaczniejsze udka, ktore rozplywaja sie w ustach i tego smaku nie da sie podrobic smazeniem na patelni, duszeniem, lub nie daj boze w mikroweli. Podawac mozna z salatka z salaty lodowej, lub po prostu ziemniakami, idealne rowniez na rodzinne spotkania;)