Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna tarta :)
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 170
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 354
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 105
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 170
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 354
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 105
Składniki
Margarynę siekamy z mąką nożem. Dodajemy resztę składników i ugniatamy ręcznie. Formujemy kulkę, owijamy ją we folię i umieszczamy w lodówce na 15 minut. Ciasto wałkujemy na blacie podsypanym mąką. Za pomocą wałka przenosimy na formę do pieczenia. Pieczemy 15 min w 170*C W między czasie szpinak wrzucamy na patelnię. Dusimy na maśle z czosnkiem i przyprawami. Na koniec dodajemy pokrojone tofu i fasolkę. Masę wykładamy na upieczone ciasto i zapiekamy w piekarniku około 20 min w 150*C.