Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3482
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 154
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 696
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 95
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3482
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 154
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 696
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 95
Składniki
jeżeli gotowe biszkopty są cienkie, to nie trzeba dzielić na pół. biszkopty jeżeli są suche, można namoczyć według uznania np. sokiem malinowym z woda. Blaty przełożyć cienko dżemem. śmietanę ubić na sztywno, dodać malinowe kremy w proszku i na koniec rozpuszczoną żelatynę. Kremem przełożyć blaty. Wierzch udekorować dekoracjami z masy cukrowej wg uznania. smacznego