Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z kilku przepisów stworzyłam jeden swój własny.......polecam
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 201
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1107
...bez mąki pszennej. Polecam.
Odsłon: 2521
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 201
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1107
...bez mąki pszennej. Polecam.
Odsłon: 2521
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno. Dodać po jednym żółtku, mąkę, i proszek do pieczenia. Następnie dodać olej, wodę. Piec w temp.200 stopni C przez 1/2 godzinki. Na ostudzone ciasto wyłożyć masę makową i krem budyniowy. Krem : gotujemy dwa budynie w mniejszej ilości mleka ( 1 i 1/2 szklanki mleka) gdy ostygnie miksujemy z kostką masła i wykładamy krem na masę makową .na krem układamy maliny.
Na maliny nakładamy tężejącą galaretkę. Smacznego!