Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis, który wykorzystywała moja prababcia. Mięta rosła w jej ogródku i dodawała ją do białego sera ze śmietaną. Zmodyfikowałam nieco ten przepis, dodając truskawki. Twarożek świetnie się sprawdza jako nadzienie do naleśników.
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 83
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 849
Przepis dnia
Pyszne i miękkie naleśniki, przełożone lekkim farszem ze szpinaku i fety.
Odsłon: 48179
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 115
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 83
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 849
Przepis dnia
Pyszne i miękkie naleśniki, przełożone lekkim farszem ze szpinaku i fety.
Odsłon: 48179
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 115
Składniki
Liście mięty posiekać, truskawki pokroić na kawałki. Ser utrzeć ze śmietaną bądź jogurtem. Dodać miętę i cukier puder, wymieszać. Na końcu wrzucić pokrojone truskawki. Całość delikatnie przemieszać.
Smacznego.